BROUWCAFÉ FRONTAAL 31 BEERTAPS – DELICIOUS SNACKS – BIG TERRACE – LOVELY STAFF

Bekijk al onze bieren

Met liefde gebrouwen

Leuke surprise boxen

Frontaal Beerclub

Bier bestellen in Breda

Bier bestellen doe je bij Brouwerij Frontaal in Breda! In onze beer webshop vind je een grote selectie aan eigen gebrouwen bieren. In onze brouwerij staan innovatie, balans, creativiteit en transparantie centraal. Dit proef je niet alleen terug in de smaak van onze bieren, maar zie je ook aan onze etiketten en de manier van handelen in de brouwerij. Wij creëren de lekkerste smaken, kleuren en geuren in het bier en bieden voor elke gelegenheid het perfecte biertje aan.

Verschillende soorten bier bestellen in de beer webshop van onze brouwerij in Breda

Ben je op zoek naar een Juicy IPA, een badass Stout of wil je juist blond bier bestellen bij ons in Breda? In onze beer webshop hebben we het allemaal! De uiteenlopende biersoorten koop je in blikjes per zes, twaalf of vierentwintig stuks, maar ze zijn ook per stuk te koop. Zo kun je verschillende smaken bier bestellen in onze webshop en zelf thuis proeven. Wil je ons heerlijke bier cadeau geven aan een vriend of collega? Kies dan voor een van de cadeaupakketten uit onze beer webshop of ga voor een surprise box en laat je verrassen!

Bekijk het aanbod in onze beer webshop en maak je keuze

Wil je ook bier bestellen van onze brouwerij in Breda? Bekijk dan het aanbod in onze beer webshop en bestel direct! Heb je vragen over onze selectie aan bieren of over het plaatsen van een bestelling in de webshop? Neem dan zeker contact met ons op en bespreek jouw wensen. Samen vinden we het perfecte bier voor jou. Dat onze bieren mogen smaken!