BROUWCAFÉ FRONTAAL 31 BEERTAPS – DELICIOUS SNACKS – BIG TERRACE – LOVELY STAFF

Bekijk al onze bieren

Met liefde gebrouwen

Leuke surprise boxen

Frontaal Beerclub

Bierabonnement

Wil je een bierabonnement afsluiten en maandelijks heerlijke bieren thuisbezorgd krijgen? Schrijf je dan in voor onze beerclub! Wij selecteren verschillende bieren voor jou en verrassen je met nieuwe smaken uit onze eigen brouwerij. Wanneer je voor ons abonnement kiest, krijg je vanzelf een bierpakket met het lekkerste speciaalbier thuisgestuurd. Je hoeft hier zelf niks voor te doen. Makkelijk toch?

Sluit een bierabonnement af en ontvang maandelijks heerlijke bieren

Wanneer je bij ons een speciaalbier abonnement afsluit, heb je de keuze uit een medium of large bierpakket. In het medium pakket zitten zes verschillende bieren en bij het large pakket zijn dit er tien. Aan het begin van elke maand wordt het bedrag van het gekozen bierabonnement automatisch afgeschreven en sturen we het pakket naar je op. We kiezen de bieren zorgvuldig uit en laten je met ons bierabonnement steeds kennismaken met nieuwe, heerlijke smaken.

Een ruime selectie aan speciaalbier dat je ontvangt met ons abonnement

Heb je een speciaalbier abonnement afgesloten en vind je een van de bieren uit het bierpakket wel erg lekker? Dan kun je deze natuurlijk ook altijd los bestellen in onze webshop. Hier vind je een grote selectie aan bieren die we allemaal zelf gebrouwen hebben. Ook bieden we leuke biercadeaus en surprise boxen aan om jouw vrienden, familie of collega’s cadeau te doen. Onze pakketten bevatten niet alleen heerlijke bieren, maar zien er ook nog eens leuk uit door de originele etiketten. Je koopt het bier van Brouwerij Frontaal zowel online als in onze winkel in Breda. 

Sluit ons abonnement af en ontvang een heerlijk bierpakket

Naast dat je maandelijks een bierpakket met speciaalbier ontvangt, profiteer je ook van extra’s wanneer je bij ons een abonnement afsluit. Denk hierbij aan gave merchandise, kortingen en deelname aan evenementen. Word daarom direct lid van onze beerclub en sluit een bierabonnement af! Heb je nog vragen over onze selectie aan bieren of over het afsluiten van een bierabonnement? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder als je een bierpakket met speciaalbier van ons abonnement wilt ontvangen!