BROUWCAFÉ FRONTAAL 31 BEERTAPS – DELICIOUS SNACKS – BIG TERRACE – LOVELY STAFF

Bekijk al onze bieren

Met liefde gebrouwen

Leuke surprise boxen

Frontaal Beerclub

Bierbrouwerij in Breda

Onze bierbrouwerij is een begrip in Breda, Noord-Brabant, Nederland en zelfs Europa. Kwaliteit staat bij ons voorop en dat proef je direct. Onze bieren zijn met liefde gebrouwen en koop je zowel in onze fysieke bierwinkel in Breda als online. We hebben een grote selectie aan bieren, van Juicy IPA’s tot badass Stouts. Wat de gelegenheid ook is, een biertje van onze bierbrouwerij in Breda maakt de sfeer compleet!

Een grote selectie aan bieren, zelf gebrouwen in onze bierbrouwerij in Breda

Na een jarenlange zoektocht naar de verschillende smaken en aroma’s in al bestaande bieren is in 2015 onze bierbrouwerij in Breda ontstaan. We hebben vervolgens zelf het vak van bierbrouwen aangeleerd en al vele heerlijke bieren gecreëerd. Bij ons vind je bieren met smaken, geuren en kleuren die je aan het denken zetten. Onze slogan is niet voor niets “Beer for Thought”. Onze selectie aan bieren koop je in onze bierwinkel in Breda, maar kun je ook eenvoudig online bestellen. Van de lekkerste speciaalbieren tot biercadeaus, wij hebben het allemaal!

Kom langs in onze winkel of neem plaats in het café

Ben je benieuwd naar de eigen gebrouwen bieren van Brouwerij Frontaal? Kom dan langs in onze bierwinkel in Breda en kies jouw favoriet. Of zoek een plek uit in ons brouwcafé voor een gezellige borrel! Voor meer informatie over de bieren uit onze bierbrouwerij én bierwinkel in Breda, neem je eenvoudig contact met ons op. We vertellen je graag meer over onze verschillende smaken en helpen je met het vinden van het perfecte speciaalbier pakket. Proost!