BROUWCAFÉ FRONTAAL 31 BEERTAPS – DELICIOUS SNACKS – BIG TERRACE – LOVELY STAFF

Bekijk al onze bieren

Met liefde gebrouwen

Leuke surprise boxen

Frontaal Beerclub

Biercadeau

Ben je op zoek naar een origineel biercadeau? Kies dan voor een van de cadeaupakketten van Brouwerij Frontaal in Breda! Onze pakketten bestaan uit eigen gebrouwen speciaalbiertjes. We hebben de pakketten zelf samengesteld en gevuld met onze eigen favoriete smaken. Daarnaast is het speciaalbier op een leuke manier verpakt. Ideaal als cadeau dus!

Welk biercadeau kies jij?

Wanneer je bij ons een biercadeau gaat bestellen, heb je de keuze uit verschillende pakketten. Kies bijvoorbeeld voor de Stay Strong Box met allerlei soorten bier of ga juist voor de Hoppy Box, bestaande uit 12 van onze favoriete hopbommen. Ook onze Dark Box met verschillende stouts is een echte aanrader. Wist je dat je daarnaast ook een verrassingspakket kunt bestellen? Wij stellen in dat geval een pakket samen met verschillende bieren, zonder dat je weet welke smaken dit zijn. Deze boxen zijn zowel leuk om cadeau te geven als om voor jezelf te kopen.

Bestel jouw cadeaupakketten in onze webshop

Bestel jouw favoriete biercadeau in onze webshop en laat deze thuisbezorgen of kom gezellig langs in onze winkel in Breda! Heb je vooraf nog vragen of ben je benieuwd welke speciaalbieren uit onze brouwerij wij aanraden? Neem dan contact met ons op en stel je vragen.