BROUWCAFÉ FRONTAAL 31 BEERTAPS – DELICIOUS SNACKS – BIG TERRACE – LOVELY STAFF

Bekijk al onze bieren

Met liefde gebrouwen

Leuke surprise boxen

Frontaal Beerclub

Bierfabriek in Breda

In onze bierfabriek in Breda brouwen we sinds 2015 onze eigen unieke bieren. We hebben het vak van brouwen zelf aangeleerd, veel ervaring opgedaan en ons verdiept in vele literatuur en zo is Brouwerij Frontaal ontstaan. Over de afgelopen jaren hebben we onze selectie aan bieren alleen maar uitgebreid. We creëren smaken, geuren en kleuren bier waar de drinker niet alleen volop van geniet, maar die ook aanzet tot denken. Beer for Thought!

Verschillende eigen gebrouwen bieren in onze bierfabriek in Breda

In onze bierfabriek in Breda staan innovatie, creativiteit, balans en transparantie centraal. Dit proef je niet alleen terug in de smaak van ons bier, maar zie je ook aan onze originele etiketten en de manier van handelen in de brouwerij. Ons bier wordt met liefde gebrouwen! Ons ruime assortiment vind je terug in onze webshop, maar je bent ook welkom in de winkel van Brouwerij Frontaal. Hier vertellen we je meer over de verschillende bieren en raden we je onze persoonlijke favorieten aan.

Bestel jouw favoriete speciaalbieren online

Wil jij ook genieten van craft beer uit onze bierfabriek in Breda? Bestel jouw favoriete speciaalbieren dan online of kom gezellig langs! Voor vragen of meer informatie kun je ook altijd eerst contact met ons opnemen. Wij vertellen je graag meer over onze selectie aan bieren!