BROUWCAFÉ FRONTAAL 31 BEERTAPS – DELICIOUS SNACKS – BIG TERRACE – LOVELY STAFF

Bekijk al onze bieren

Met liefde gebrouwen

Leuke surprise boxen

Frontaal Beerclub

Bierproeverij in Breda

Wil je nieuwe smaken bier proeven tijdens een bierproeverij in Breda? Kom dan naar Brouwerij Frontaal! Bij ons ontdek je de lekkerste eigen gebrouwen bieren in een gezellige sfeer. Neem plaats in ons brouwcafé of zoek een plekje op het terras en geniet volop! Onze jonge, innovatie brouwerij is opgericht in 2015 en is sinds die tijd steeds verder uitgegroeid. Kwaliteit staat bij ons voorop en dit proef je direct.

Welk bier ga jij proeven tijdens onze bierproeverij in Breda?

Bij onze bierproeverij in Breda kun je veel uitlopende smaken bier proeven. Van Juicy IPA’s tot badass Stouts en van blond bier tot NE DIPA, wij hebben het allemaal. Heb je bier geproefd dat goed in de smaak valt? Koop deze dan in onze bierwinkel en geniet ook thuis volop. Naast dat je naar onze brouwerij in Breda kunt komen voor een gezellige bierproeverij, kun je ons bier natuurlijk ook zelf thuis proeven. Bestel verschillende soorten bier in onze webshop of kies zelfs voor een surprise box en laat je verrassen. Wij zorgen vervolgens dat het bier bij je thuisbezorgd wordt en je een gezellige proeverij kunt organiseren samen met je vrienden.

Neem bij vragen contact met ons op

Of je nu bier komt proeven in onze brouwerij in Breda of zelf een bierproeverij organiseert, wij zorgen voor de lekkerste smaken. Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe bieren? Sluit dan een bierabonnement af en krijg maandelijks een pakket met door ons samengestelde bieren thuisgestuurd. Wil je hier meer informatie over of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op.