Genieten bij Frontaal

Ons brouwcafé

Brouwcafé Breda, het café van brouwerij Frontaal. Dé plek waar je moet zijn voor bijzondere bieren (31 tapkranen!) uit eigen brouwerij en van bevriende brouwerijen. Ook voor een goede bak koffie, heerlijke borrelhappen of een lekker glas wijn op ons zonnig terras kun je hier terecht!

Deze unieke, industrieel ingerichte plek is tevens geschikt voor leuke evenementen. Uiteraard geven wij bierproeverijen, maar ook een werkbijeenkomst, verjaardagsborrel, uitje of trouwfeest kan hier.

Wij verzorgen jouw evenement op maat! Mail je vraag naar [email protected] en we nemen zsm contact met je op.


Cheers!

Events

Ons brouwcafé organiseert ook een aantal evenementen iedere maand om naast het mooie bier ook ander leuk vertier te bieden. Check hiervoor onze evenementen pagina.

Terras

Ons brouwcafé heeft naast onze binnenruimte ook een enorm mooi groot terras om van te genieten. Kom lekker een biertje drinken, steek het kampvuur aan of leg een blok hout op het vuur!

Informatie

Adres

Brouwcafé Frontaal

Liniestraat 31 

4816 BG Breda

Adres

+31 (0)76 - 785 43 29

Openingstijden

maandag & dinsdag: gesloten

woensdag t/m zondag: 14:00 – 23:00

Menukaart

Kom heerlijk genieten van de bieren van Frontaal. Ontdek onze borrelkaart of geniet van onze frisdranken. Voor het volledige assortiment met meer dan 30 verschillende tapbieren, check onze biercontainer of online via Untappd (klik hier)!


Sfeerimpressie

Brouwcafé van Brouwerij Frontaal

Bierproeverij bij Frontaal

Voor groepen vanaf 8 personen

RESERVEREN