IPA's Bierproeverij bij de Bredaase brouwer Frontaal

Kom genieten van een speciale selectie IPA's van Brouwerij Frontaal tijdens een bierproeverij. De selectie bieren bestaan uit verschillende IPA's uit onze Core en Specials assortiment. Nodig je vrienden en/of collega's uit en kom genieten.

Adres bierproeverij

Brouwerij Frontaal
Veilingkade 9a,
4815 HC Breda

Proeflokaal van Brouwerij Frontaal

Het proeflokaal van Brouwerij Frontaal is de centrale plek waar smaak, goed gezelschap en mooie bijzondere bieren bij elkaar komen. We nodigen je van harte uit om een bierproeverij te volgen in het hart van onze brouwerij. 


Het proeflokaal van Frontaal is gevestigd op Stek, Veilingkade in Breda. De ideale locatie om een goed gezelschap vrienden / vrijgezellen / bedrijfsuitje te genieten van een bijzondere selectie IPA's.

Reserveren

Sfeerimpressie

IPA Bierproeverij

IPA bieren

van Brouwerij Frontaal

    vanaf:

    15,- p/p

  • Kom genieten van de lekkerste bieren uit het assortiment van Brouwerij Frontaal
  • Reserveer je bier proeverij vanaf 8 personen
  • Ontvang 4 heerlijke speciaal bieren van Frontaal
  • Bierproeverij duurt 1,5 uur
  • De heerlijkst bierproeverij in Breda bij bouwerij Frontaal

IPA bierproeverij

bierproeverij in Breda

Brouwerij Frontaal heeft in haar assortiment een ruime selectie speciaal bieren. Wil jij met je vrienden of collega's graag een mooie bierproeverij organiseren? Denk dan aan de IPA bieren van Brouwerij Frontaal.

De bieren worden in overleg afgestemd en bestaan uit het core assortiment en specials.

Reserveren
IPA bierproeverij

Ons proeflokaal

Het proeflokaal van Brouwerij Frontaal is de plek waar bier liefhebbers, brouwers en vrienden langskomen. In ons proeflokaal serveren we natuurlijk alle bieren die we op dit moment beschikbaar hebben. Daarnaast proberen we een mooie selectie aan bieren te hebben van andere brouwerijen.

Terras

Ons proeflokaal heeft naast onze binnenruimte ook een enorm mooi groot terras om van te genieten. Kom lekker een biertje drinken, steek het kampvuur aan of leg een blok hout op het vuur!

IPA's Selectie

IPA Bierproeverij

Ruime selectie IPA bieren van Brouwerij Frontaal

Brouwerij Frontaal heeft in haar assortiment een ruime selectie speciaal bieren. Wil jij met je vrienden of collega's graag een mooie bierproeverij organiseren? Denk dan aan de IPA bieren van Brouwerij Frontaal. De bieren worden in overleg afgestemd en bestaan uit het core assortiment en specials.

Neem contact met ons op
IPA Bierproeverij