IPA's Bierproeverij bij de Bredaase brouwer Frontaal

Kom genieten van een speciale selectie IPA's van Brouwerij Frontaal tijdens een bierproeverij. De selectie bieren bestaan uit verschillende IPA's uit ons Core en Specials assortiment. Nodig je vrienden en/of collega's uit en kom genieten.

Adres bierproeverij

Brouwerij Frontaal
Liniestraat 31 
4816 BG Breda

Proeflokaal van Brouwerij Frontaal

Het brouwcafe van Brouwerij Frontaal is de centrale plek waar smaak, goed gezelschap en mooie bijzondere bieren bij elkaar komen. We nodigen je van harte uit om een bierproeverij te volgen in het hart van onze brouwerij. 


Het brouwcafe van Frontaal is gevestigd in de Faam, de oude snoepfabriek naast het centraal station van Breda. De ideale locatie om een goed gezelschap vrienden / vrijgezellen / bedrijfsuitje te genieten van een bijzondere selectie IPA's.

Reserveren

Sfeerimpressie

IPA Bierproeverij

Ons Brouwcafe

Het brouwcafe van Brouwerij Frontaal is de plek waar bier liefhebbers, brouwers en vrienden langskomen. In ons brouwcafe serveren we natuurlijk alle bieren die we op dit moment beschikbaar hebben. Daarnaast proberen we een mooie selectie aan bieren te hebben van andere brouwerijen.

Terras

Ons grote brouwcafe heeft naaast een binnenruimte ook een enorm mooi groot terras om van te genieten. Kom lekker een biertje drinken, steek het kampvuur aan of leg een blok hout op het vuur!

IPA's Selectie

IPA Bierproeverij

Ruime selectie IPA bieren van Brouwerij Frontaal

Brouwerij Frontaal heeft in haar assortiment een ruime selectie speciaal bieren. Wil jij met je vrienden of collega's graag een mooie bierproeverij organiseren? Denk dan aan de IPA bieren van Brouwerij Frontaal. De bieren worden in overleg afgestemd en bestaan uit het core assortiment en specials.

Neem contact met ons op
IPA Bierproeverij