BROUWCAFÉ FRONTAAL 31 BEERTAPS – DELICIOUS SNACKS – BIG TERRACE – LOVELY STAFF

Bekijk al onze bieren

Met liefde gebrouwen

Leuke surprise boxen

Frontaal Beerclub

Craft beer in Breda

Ben je op zoek naar craft beer van een lokale brouwerij in Breda? Dan zit je bij Brouwerij Frontaal helemaal goed! Onze brouwerij is in 2015 vanuit een passie voor bierbrouwen ontstaan. We hebben vervolgens zelf het vak van brouwen aangeleerd, veel ervaringen opgedaan en ons verdiept in relevante literatuur. Op deze manier zijn we uitgegroeid tot een echte brouwerij waar je vandaag de dag de lekkerste bieren proeft.

Ons heerlijke craft beer wordt met liefde gebrouwen in Breda

We hebben een grote selectie aan craft beer in onze bottle shop in Breda. De meeste bieren hebben we zelf gebrouwen, maar we hebben ook een toffe selectie aan bieren van bevriende brouwerijen. We brouwen onze bieren met liefde, waarbij kwaliteit altijd voorop staat. Wat ons bier uniek maakt, is niet alleen de manier van brouwen en de heerlijke smaken, geuren en kleuren, maar ook onze originele etiketten. Hierdoor wordt alleen het kopen van onze bieren al een feest op zich.

Sluit een bierabonnement af

Krijg je maar geen genoeg van het craft beer uit onze winkel in Breda? Sluit dan een bierabonnement af en ontvang maandelijks een bierpakket thuisgestuurd. Wij selecteren deze bieren zelf, zodat je elke keer weer nieuwe smaken ontdekt. Heb je vragen over het afsluiten van een abonnement of wil je meer informatie over het craft beer uit onze webshop? Neem dan contact met ons op!