
Ons verhaal
Fred Buddingh van Little Beershop, heeft al 5 jaar een bierwinkel in Utrecht, hij is klaar voor de volgende stap en slaat de handen ineen met Roel Buckens van Brouwerij Frontaal en opent een bierrestaurant aan de Predikerherenstraat midden in het Utrechtse Universiteitskwartier (op een steenworp afstand van het drukke uitgaansplein de Neude). Dit wordt de eerste horecagelegenheid van de ambitieuze craftbeer brouwerij Frontaal buiten Breda.
We combineren in een laagdrempelige setting de beste speciaalbieren met bijpassende planken vol met luxe borrelhappen om samen met je vrienden te delen. Een plek waar het samen ontdekken van nieuwe smaken centraal staat. Maak je smaakpapillen wakker voor de ultieme smaakbeleving en bereid je voor op een gezellige avond met vrienden en sterke verhalen. Na afloop zal je met een voldaan gevoel en een beleving rijker huiswaarts keren en morgen wil je weer.
De ruimte
De ruimte bestaat uit twee delen, een restaurant gedeelte en een ruimte met een grote proeftafel voor kleine groepen. Totaal is er plek voor zo’n 60 mensen. Alle meubels en de bar zijn gemaakt van hergebruikte circulaire grondstoffen zoals spoorbielzen en afvalhout. Zo geven we spullen met een verhaal die anders weggegooid zouden worden een tweede leven. Je komt binnen in ons restaurantgedeelte. Hier zijn verschillende zitjes waar je samen met je vrienden kan plaatsnemen met uitzicht op de tapwand met 30 verschillende wisselende bieren.
Maar er is meer, als je naar achteren doorloopt kom je bij onze eetbar aan de open keuken. Neem plaats op een van de krukken en laat je door onze chef verwennen met lekkere hapjes die samen op een plank worden geserveerd. Helemaal achterin de ruimte vind je onze grote proeftafel die je met een groep kan reserveren voor de ultieme bier en food beleving. We zetten de tafel vol met met eten en bier en het festijn kan beginnen.

Beer & Food
• 30 wisselende bieren op tap, van de beste Nederlandse- en craftbier brouwerijen van over de hele wereld
• Planken vol met borrelhappen en pubfood die je kan delen met je vrienden
• Een vriendelijke gastheer die je adviseert en entertaint met sterke verhalen over bier.
• Sfeervolle circulaire inrichting waarvan veel grondstoffen zijn hergebruikt, met een eigen verhaal en geschiedenis.
• Help jij ons deze plek te realiseren?