Een waanzinnige tijd staat ons te wachten. We nemen intrek in onze locatie op The Bay. Doordat wij de brouwerij en het pand vanaf scratch kunnen opbouwen is dit hét moment om te investeren in de verdere, duurzame groei van Frontaal.

Met het oog op de toekomst gaan we veel investeren in duurzaamheid. Zo is de nieuwe brouwerij volledig gasloos, is er voor 22.000m2 aan zonnepanelen geïnstalleerd, investeren we in warmteterugwinning en investeren we in een eigen fustenpark en de ontwikkeling van alcoholvrij bier.

Jij krijgt de kans om daar aan mee te doen! Samen met jou gaan we voor een volledig duurzame brouwerij en investeren we flink om de groei bij te benen. Om dit te financieren stellen we weer certificaten op aandelen beschikbaar in de brouwerij.

Dit betekent dat jouw investering geen lening is maar een echt aandeel in een brouwerij. Wat krijg je ervoor terug? Naast je beloning voor je investering ga je meedelen in de winst en word je uitgenodigd voor ons jaarlijkse festival, exclusief voor mede-eigenaren. Als kers op de schuimkraag ben je mede-eigenaar van brouwerij Frontaal!
Brouw jij verder mee uit?

Ben je al investeerder?

Als mede-eigenaar van Brouwerij Frontaal kan je eenvoudig in investering volgen en beheren. Ga naar het investeerdersplatform van Frontaal.

Frontaal Investment Portal

Leer meer over de crowdfunding

Wordt mede-eigenaar van Brouwerij Frontaal. Ontdek het hele verhaal van de crowdfunding campagne in onze propositie. Deze is eenvoudig te downloaden:

Crowdfunding propositie PDF

Op de hoogte blijven?
laat je gegevens achter