Investeer mee in de toekomst van Frontaal.

Ontdek onze plannen en groei ambitie.
INVESTEER

BROUWCAFE

WIJ ZIJN WEER GEOPEND!

We gaan open op; Vrijdag, zaterdag & zondag. In het weekend zullen we vanaf 1300uur open gaan.

Wil je zeker zijn van een plekje? Reserveren is mogelijk via de reserveringsknop onderaan de pagina. Bij lekker weer zijn wij ook geopend op dinsdag. Wanneer dit is, geven wij aan via onze socials.

LET OP: WEGENS DE MAATREGELEN GELDEN ANDERE OPENINGSTIJDEN!

ASSORTIMENT

Brouwerij Frontaal is ontstaan in 2015 na een jarenlange zoektocht naar de verschillende smaken & aroma's in al bestaande bieren. We hebben ons vervolgens het vak van brouwen zelf aangeleerd, veel ervaringen opgedaan bij bestaande brouwerijen en zich verdiept in de vele literatuur.

ONLINE BESTELLEN

Koop eenvoudig en veilig online bieren van Brouwerij Frontaal. Gebrouwen met liefde, zorgvuldig verpakt en snel verzonden.

Ontdek de bieren per stuk of als pakket. Voor iedere gelegenheid en smaak; ontdek het snel in onze webwinkel

ONLINE KOPEN

BROUWERIJ IN BREDA

Brouwerij Frontaal, een jonge innovatieve brouwerij uit Breda. Opgericht in 2015, maar nu al een begrip in Breda, Noord-Brabant, Nederland en Europa.

Wij brouwen bier volgens de filosofie dat kwaliteit voorop staat. Wij doen geen concessies in het gebruik van ingrediënten om dit te bereiken. Overigens is balans in een bier ook een van onze kwaliteiten, dus zorgen we ervoor dat het niet alleen maar om uitgesproken bieren gaat.

Meer informatie over onze producten:

Bierfabriek Breda | Proeflokaal Breda | Bierabonnement

BIEREN VAN FRONTAAL

FRESHLY BREWED IN BREDA

BIER OVERZICHT

Brouwerij Frontaal brouwt een grote selectie bieren. Van Juicy IPA's tot bad ass Stouts. Ontdek het complete overzicht van actuele bieren in het overzicht.

Bier overzicht