Bedankt 3688 nieuwe investeerders! Mede door jullie investering gaan we de komende jaren b(r)ouwen aan de toekomst!

BEDANKT 3688 NIEUWE INVESTEERDERS! MEDE DOOR JULLIE INVESTERING GAAN WE DE KOMENDE JAREN B(R)OUWEN AAN DE TOEKOMST!

Deze crowdfundingcampagne is afgelopen en het is helaas niet meer mogelijk om op dit moment  investeren in de toekomst van Frontaal. Na een succesvolle crowdfunding campagne is het streefbedrag van 5 miljoen opgehaald door 3688 investeerders. Hier zijn we onwijs trots op!

Van een zeecontainer naar een snoepfabriek en nu een brouwerij ter grootte van een voetbalveld. We zijn in de afgelopen jaren weer flink gegroeid. Onze huidige locatie is te klein en we hebben ons maximale volume bereikt, daarom gaan we nog verder uitbreiden en groeien!

Zeven jaar geleden zag Brouwerij Frontaal het levenslicht. Aan de wieg stond Roel Buckens, eigenaar en één van de brouwers. Roel had een simpele missie: smaakvolle, ambachtelijke en moderne bieren brouwen om hiermee tot de top van de Nederlandse bierbrouwerijen te behoren.

We houden ons met twintig mensen sterk bezig met het brouwen, de verkoop, logistiek, marketing, events en het reilen en zeilen van de brouwerij en het café. Niet alleen ons team, maar ook het animo voor onze bieren en het brouwcafé is het afgelopen jaar flink gestegen.

Onze bieren vinden inmiddels hun weg naar meer dan 1.500 horecazaken, 250 slijterijen, ruim 600 supermarkten en 14 landen. Vaste gasten uit Breda weten ons te vinden en steeds vaker worden we verrast door een bezoekje van (internationale) toeristen, die nieuwsgierig zijn naar onze brouwerij.

The bay

Vanaf aankomend jaar nemen wij onze intrek in The Bay, een nieuw te bouwen bedrijfspand aan het Steenen Hoofd in Breda, niet ver van de noordelijke rondweg. Dit nieuwe, duurzame complex van logistiek vastgoedontwikkelaar WDP wordt naar verwachting in het tweede kwartaal van 2022 opgeleverd. Het omvat zes bedrijfsruimten met kantoren en is in totaal 48.000 m² groot.

Onze bedrijfsruimte beslaat 7.650 m², ruim acht keer zo groot als de huidige oppervlakte van de brouwerij.

In de toekomst zal er een 4e investeringsronde plaatsvinden. Wil jij hier zeker deelgenoot van zijn en op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom de nieuwe investeringsronde? Laat dan hier onder je gegevens achter! 

Bedankt voor jullie support!


Team Brouwerij Frontaal

Op de hoogte blijven?
laat je gegevens achter