BROUWCAFÉ FRONTAAL 31 BEERTAPS – DELICIOUS SNACKS – BIG TERRACE – LOVELY STAFF

Bekijk al onze bieren

Met liefde gebrouwen

Leuke surprise boxen

Frontaal Beerclub

Microbrouwerij

Van Juicy IPA’s tot badass Stouts, in onze microbrouwerij in Breda brouwen we het allemaal! Sinds 2015 brouwen we onze eigen bieren en creëren we unieke smaken, geuren en kleuren die de drinker aanzet tot denken: Beer for Thought. Over de afgelopen jaren hebben we onze selectie steeds verder uitgebreid. Onze heerlijke bieren schaf je zowel in onze winkel als webshop aan, zodat je ook thuis volop kunt genieten.

Een innovatie microbrouwerij met liefde voor het vak

Brouwerij Frontaal is een jonge, innovatieve microbrouwerij waar kwaliteit voorop staat. We hebben het vak van brouwen zelf aangeleerd en doen dit al vele jaren met liefde. Balans, creativiteit en transparantie staan bij ons centraal. Dit proef je niet alleen terug in de smaak van ons bier, maar zie je ook aan onze unieke etiketten en de manier van handelen in de brouwerij. Ben je benieuwd geworden naar onze selectie aan bieren? Bekijk ons aanbod online of kom langs in onze bottle shop in Breda.

Kom langs in onze brouwcafé

Naast dat je de bieren uit onze microbrouwerij voor thuis kunt kopen, ben je ook welkom in ons gezellige brouwcafé. We hebben meer dan 31 tappunten en je hebt dan ook volop keuze! Proef verschillende bieren in combinatie met een lekkere borrelhap en geniet van de sfeer. Wil je meer informatie over onze brouwerij en brouwcafé? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.