BROUWCAFÉ FRONTAAL 31 BEERTAPS – DELICIOUS SNACKS – BIG TERRACE – LOVELY STAFF

Bekijk al onze bieren

Met liefde gebrouwen

Leuke surprise boxen

Frontaal Beerclub

Speciaalbier kopen in Breda

Speciaalbier bestellen doe je bij Brouwerij Frontaal in Breda! Wij hebben zowel een fysieke winkel als een webshop met een grote selectie aan bier. De meeste bieren hebben we zelf gebrouwen in Breda, maar we hebben ook een toffe selectie aan bieren van bevriende brouwerijen. Sinds 2015 creëren we de meest uiteenlopende smaken bier, gehuld in unieke etiketten. Of je nu speciaalbier gaat bestellen of langskomt in ons brouwcafé in Breda, genieten doe je gegarandeerd!

Speciaalbier bestellen voor elke gelegenheid bij dé brouwerij in Breda

Brouwerij Frontaal is een jonge, innovatie brouwerij waarbij kwaliteit voorop staat. We brouwen onze bieren met liefde en creëren smaken, geuren en kleuren speciaalbier die de drinker aanzet tot denken: Beer for Thought! Bij onze brouwerij in Breda kun je speciaalbier bestellen voor elke gelegenheid en smaak. We pakken het bier zorgvuldig in en zorgen ervoor dat jouw bestelling snel voor de deur staat. Zo geniet je gewoon thuis op de bank van de lekkerste bieren. Combineer je favoriete speciaalbiertje met een lekkere borrelhap en de avond is compleet!

Een ruim assortiment aan speciaalbier in Breda

In ons assortiment vind je verschillende soorten speciaalbier. Denk hierbij aan IPA’s, DIPA’s, blond bier, Stouts en meer. Ook bieden we seizoenbieren, cadeaupakketten, borrelpakketten en zelfs surprise boxen aan. Dit is het perfecte cadeau voor jouw vriend, collega of familielid. Al het speciaalbier uit ons assortiment kun je eenvoudig bestellen in onze webwinkel of afhalen in onze winkel in Breda. 

Plaats je bestelling in onze webshop

Kies jouw favoriete speciaalbier en plaats je bestelling eenvoudig en snel in onze webwinkel! Wij zorgen er vervolgens voor dat het bier jouw kant opkomt. Heb je vragen over het bestellen van speciaalbier uit onze brouwerij in Breda? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over onze selectie aan bieren!