BROUWCAFÉ FRONTAAL 31 BEERTAPS – DELICIOUS SNACKS – BIG TERRACE – LOVELY STAFF

Bekijk al onze bieren

Met liefde gebrouwen

Leuke surprise boxen

Frontaal Beerclub

Speciaalbier brouwerij

Het lekkerste speciaalbier vind je bij Brouwerij Frontaal in Breda! In 2015 zijn we begonnen en hebben we onszelf het vak van bierbrouwen aangeleerd. Sindsdien zijn we steeds verder gegroeid en vandaag de dag hebben we een grote selectie aan bieren in ons assortiment. Van Juicy IPA’s tot badass Stouts, ons aanbod is erg gevarieerd. Je koopt ons bier zowel in de webshop als in onze winkel, maar ook horeca en andere bedrijven kunnen bij onze speciaalbier groothandel terecht.

Eigen gebrouwen speciaalbier van onze brouwerij

Na een lange zoektocht naar de verschillende smaken en aroma’s in al bestaande bieren en na zelf het bierbrouwen onder de knie te hebben gekregen, zijn we begonnen met brouwen. Zo is onze speciaalbier brouwerij én groothandel op de mooiste plek van Breda ontstaan! Creativiteit, innovatie, balans en transparantie staan bij ons centraal. Dit proef je terug in de smaak van het speciaalbier, maar zie je ook aan de manier van handelen in onze brouwerij en onze originele etiketten. Doordat we ons bier zowel leveren aan particulieren als bedrijven, kan het speciaalbier uit onze groothandel bovendien ook in grotere hoeveelheden worden ingekocht.

Geniet van een heerlijk biertje in ons brouwcafé

Naast dat je het speciaalbier uit onze groothandel voor thuis kunt bestellen, ben je ook welkom in ons sfeervolle brouwcafé. Geniet hier van een koel biertje en een lekkere borrelhap. We hebben maar liefst 31 tappunten, keuze genoeg dus! Heb je vragen over ons brouwcafé of over onze speciaalbier brouwerij? Neem dan contact met ons op.