BROUWCAFÉ FRONTAAL 31 BEERTAPS – DELICIOUS SNACKS – BIG TERRACE – LOVELY STAFF

Bekijk al onze bieren

Met liefde gebrouwen

Leuke surprise boxen

Frontaal Beerclub

Speciaalbier cadeau geven in een pakket

Bij Brouwerij Frontaal in Breda bestel je het lekkerste speciaalbier in een pakket als los. Ben je nog op zoek naar een origineel geschenk voor een verjaardag, jubileum of gewoon zomaar? Kies dan voor een van onze cadeaupakketten of surprise boxen en verras jouw vriend, collega of familielid. Wij stellen speciaal voor jou een pakket samen met eigen gebrouwen bier. Door de heerlijke smaken bier en unieke etiketten van onze bierblikjes, heb je zo een speciaal cadeaupakket met bier waar iedereen blij van wordt!

Koop het lekkerste speciaalbier bij ons in Breda en stel zelf een pakket samen

In ons assortiment vind je een grote selectie aan bieren. Sinds 2015 brouwen we onze eigen speciaalbieren en creëren we unieke smaken. Daarnaast hebben we ook een toffe selectie aan bieren van bevriende brouwerijen. Je kunt het speciaalbier uit onze webshop en winkel in Breda los kopen en zo zelf een leuk pakket met bier samenstellen, speciaal voor jouw vriend, vriendin of collega. We bieden daarnaast ook kant-en-klare pakketten aan, waarbij wij zelf een selectie hebben gemaakt. Voor welke optie je ook kiest voor een speciaal cadeaupakket, je profiteert van kwalitatief bier dat met liefde gebrouwen is in onze bierfabriek.

Ontdek de lekkerste bieren in ons brouwcafé

Naast je bij ons een leuk pakket met speciaalbier bestelt, ontvangen wij je ook graag in ons brouwcafé in Breda. Neem gezellig plaats of kies een plekje uit op ons terras en proef de lekkerste bieren en borrelhapjes. Je geniet van een gezellige sfeer en ontdekt nieuwe bieren van de tap. We hebben maar liefst 31 tappunten. Wanneer zien we jou verschijnen?

Bestel een speciaal cadeaupakket met bier

Of je nu een speciaal pakket met bier wilt samenstellen of zelf komt genieten van speciaalbier in ons café, bij Brouwerij Frontaal in Breda zit je goed! Wil je meer informatie over onze bieren of ben je benieuwd welk biertje wij aanraden? Neem dan zeker contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over met welk bier jij jouw cadeaupakket speciaal maakt!