BROUWCAFÉ FRONTAAL 31 BEERTAPS – DELICIOUS SNACKS – BIG TERRACE – LOVELY STAFF

Bekijk al onze bieren

Met liefde gebrouwen

Leuke surprise boxen

Frontaal Beerclub

Surprise box XL met speciaalbier

Onze surprise box XL, gevuld met het lekkerste speciaalbier van Brouwerij Frontaal uit Breda, is zowel een leuk cadeau om te geven als om te krijgen! Je weet van tevoren niet welke bieren er in de box zitten en het is dus een grote verrassing als je het cadeau uitpakt. Onze surprise boxen zijn geschikt voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum of andere feestelijke gelegenheid; deze Frontaal verrassingspakketten zijn het perfecte cadeau!

Ontdek nieuwe smaken met de surprise box XL met speciaalbier

Onze surprise box XL is gevuld met 24 blikjes speciaalbier. Minimaal 10 van deze bieren zijn verschillend, waardoor je veel nieuwe smaken ontdekt. De box bestaat zowel uit bieren van onze eigen brouwerij als bieren van bevriende brouwerijen. Door de grote hoeveelheid bier is de box perfect om te delen. Open de box bijvoorbeeld tijdens een gezellige avond met vrienden, een borrel of op een verjaardag. Zo heb je gegarandeerd een geslaagde avond!

Bestel online of kom langs

Koop jouw surprise box XL met speciaalbier in de webshop of kom gezellig langs in onze winkel in Breda. Naast deze grote box bieden we ook nog een standaard surprise box aan, bestaande uit 12 verschillende bieren. Voor meer informatie over onze cadeau- en verrassingspakketten kun je ook altijd contact met ons opnemen.