Werken bij Frontaal?

Bekijk onze openstaande vacatures

Wie we zijn

Brouwerij Frontaal, een jonge innovatieve brouwerij uit Breda. Opgericht in 2015, maar nu al een begrip in Breda, Noord-Brabant, Nederland en Europa.Wij brouwen bier volgens de filosofie dat kwaliteit voorop staat. Wij doen geen concessies in het gebruik van ingrediënten.

Vacatures

Brouwerij Frontaal heeft verschillende vacatures openstaan. Bekijk het overzicht van actuele vacatures. Daarbij zijn we altijd opzoek naar talent binnen de brouwerij of brouwcafé. Staat een vacature er niet tussen maar wil je toch in contact komen? Neem contact met ons op: [email protected]

Werken bij Brouwerij Frontaal

Met elkaar groeien en ondernemen

Passie voor Bier verbindt het team van Frontaal. Vanuit de brouwerij, marketing, sales, brouwcafé en organisatie streven wij ernaar om onze klanten uitdagende smaken te laten ontdekken. Sinds de oprichting in 2015 groeien wij hard met de verkoop van onze bieren in binnen en buitenland. In 2019 is het brouwcafé geopend in onze thuishaven, Breda.  

Wij zijn ambitieuze brouwerij die de wereld wil veroveren met uitdagende bieren. Dit doen wij met een jong en ambitieus team met veel kennis en ervaring. We zijn ondernemend, zelfstandig en een tikkeltje eigenwijs. 😉

Frontaal is een platte organisatie en denken niet in hokjes / afdelingen of management lagen. Wij werken hands-on met elkaar en voor elkaar. Met een gezonde dosis ambitie streven wij naar groei zodat meer mensen de ambacht en kwaliteit kunnen ervaren van onze producten.

Wil je het team van Brouwerij Frontaal versterken? Bekijk hierboven de openstaande vacatures.

Behind the scenes

Sfeerimpressie van team Frontaal

Wil je onderdeel worden van team Frontaal?

Neem contact met ons op!

Kom in contact met het team van Frontaal

Wij zijn altijd opzoek naar talent om het team van Frontaal te versterken. Dit kan zijn voor het brouwcafé of voor de Brouwerij.

Wil je meer informatie ontvangen of heb je een vraag? Neem contact met ons op via het formulier.

CONTACT OPNEMEN