Brouwerij Frontaal Webshop

Online webshop van Brouwerij Frontaal

SUPPORT YOUR LOCALS! Het zijn spannende tijden voor ons allemaal. Door de sluiting van alle horeca wordt iedereen getroffen. Maarrr... we willen jullie koelkasten toch graag met lekkere (verse) bieren vullen! Koop daarom onze bieren in de webshop, zo heb je het snel in huis en steun je ons direct!

Eenvoudig online bestellen

Verzending

Alle bestellingen via onze webshop worden zorgvuldig verpakt en verstuurd via PostNL. We gebruiken stevige shippers en elke fles/blik heeft een eigen vak zodat er vrijwel geen schade kan ontstaan tijdens het transport.

Betaling

Betaal eenvoudig met iDeal in de webshop van Brouwerij Frontaal. Wij maken gebruik van betalingsverwerker Mollie om via een beveiligde verbinding een transactie uit te voeren.

Eenvoudig online bestellen

iDeal betalen | Goed verpakt verzonden

Over Frontaal

Brouwerij Frontaal, een jonge innovatieve brouwerij uit Breda. Opgericht in 2015 maar nu al een begrip in Breda, Noord-Brabant, Nederland en Europa.

Spelregels:

Gratis verzending bij bestellingen van meer dan € 30,- binnen Nederland en € 75,- binnen Europa.

Orders die voor 16:00 op een werkdag (maandag t/m vrijdag) binnen komen, proberen we de dag erna te laten leveren. Hierin zijn we op dit moment afhankelijk van de drukte bij PostNL.

Ophalen is ook mogelijk op het volgende adres; Liniestraat 31, 4816BG Breda. Op elke werkdag tussen 11:00 en 17:00.

Sfeerimpressie Brouwerij Frontaal